Зам.-министър Русинова откри новата учебна година в ПГТКИ

Зам.-министър Русинова откри новата учебна година в Професионалната гимназия по текстилни и кожени изделия в София

“Откриването на учебната година съвпада с един прекрасен празник – Деня на вярата, надеждата и любовта, Деня на София. Пожелавам Ви цялата Ви година да е изпълнена с много вяра, с много надежда, с много любов”, обърна се Русинова към учениците преди първия училищен звънец.
На осмокласниците зам.-министърът пожела годините им в Професионалната гимназия да бъдат най-успешните в живота им, а на завършващите след година – бързо да намерят реализацията си. “В лицето на Министерството на труда и социалната политика винаги имате отворена врата, където можете да получите подкрепа”, подчерта тя. На останалите ученици зам.-министърът пожела много знания, шестици, нови приятелства и забавления в училище и да са горди, че завършват именно тази гимназия. На прага на новата учебна година Русинова пожела на преподавателите много сила и кураж.

“България е едно прекрасно място, в което всички ние можем да имаме високи доходи, ако учим, знаем и работим”, заяви още в приветствието си към ученици и преподаватели зам.-министър Русинова.

https://www.mlsp.government.bg/index.php?section=PRESS2&prid=1454&lang=

 

Посланикът на Великобритания Н.П. Ема Хопкинс, зам.-министърът на труда и социалната политика Зорница Русинова, Андрей Илиев и Валери Ангелов от ЦМЕДТ „Амалипе“ откриха новата учебна 2018-2019 година в Професионалната гимназия по текстилни и кожени изделия – София.